Wendy

Mijn naam is Wendy en ben werkzaam bij de Tovertuin. Op maandag t/m woensdag zul je mij zien op de babygroep.

Voorheen was ik al bijna 5 jaar werkzaam bij een grote kinderopvang in Breda, waar ik oorspronkelijk ook vandaan kom. Daar stond ik ook op de babygroep. Maar nu woon ik met veel plezier in Dongen, samen met mijn man. Ook heb ik een super lief hondje, en door haar ben ik ook in contact gekomen met Marije Harskamp. Wij zaten namelijk op de zelfde puppy cursus.

Zo kwam ik met haar in gesprek en vertelde ik haar dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang, en het liefst kleinschalig. Dit omdat ik bij mijn oude werk merkte dat ik het stukje huiselijk en thuis komen miste. Marije vertelde mij toen dat zij een eigen kinderdag verblijf heeft en dat zij toevallig nog mensen zocht. Ik ben toen eerst een ochtendje gaan mee lopen om te kijken hoe ik het vond en hoe zei mij vonden.

Ik heb me nog nooit ergens zo welkom gevoeld als hier. Wat een lieve mensen werken er op dit kinderdagverblijf was het eerste wat ik tegen mijn man vertelde na de ochtend mee lopen! Mijn keuze was dus snel gemaakt ik wil zo graag aan het werk binnen dit mooie team en tussen al deze lieve kindjes!