Bianca Verschure

Bianca Verschure

Hallo,

Mijn naam is Bianca Verschure. Ik ben opgegroeid in Gendt (Gld) . Voor de liefde ben ik naar het Brabantse land, Waspik gekomen.  Hier woon ik sinds 2001 samen met Hans.

Samen hebben wij  3 prachtige dochters, Marit, Sophie en Fleur, gekregen. We  wonen op een boerderij. Waar wij melkkoeien en jongvee hebben.  We hebben nog wel wat meer dieren zoals een hond, poezen/katers, kippen…… Hobby’s maak ik tijd voor. Ik ben, op dit moment, met een schildercursus bezig. Dit is voor mij, een heerlijke ontspannen avond zonder ergens aan te denken. Ik ga graag kijken bij de handbalwedstrijden van mijn 3 meiden. Vol spanning kijk ik de wedstrijden. Ontspannen is voor mij ook met een goed boek op de bank zitten.

Ik werkte in de kinderopvang (11jaar)  tot onze oudste dochter naar de basisschool ging. Ik ben toen gestopt met werken, buitenshuis.  In 2018 begon het toch te “kriebelen”.

Ik  wilde weer aan het werk in de kinderopvang. De Tovertuin kwam op mijn pad. Al gauw voelde ik me er thuis. Ik kan genieten van alle momentjes met de kinderen zoals een boekje lezen, samen puzzelen, naar het bos gaan, een flesje geven, knutselen, potje tafelvoetbal, spelletjes spelen etc. Ook met de collega’s is het erg gezellig. Samen maken wij van iedere dag een feestje.

Ieder kind is UNIEK, vindt ik. Ieder kind wordt gerespecteerd, gestimuleerd in zijn/haar zelfredzaamheid, op een positieve manier benaderd. Ieder kind mag zichzelf zijn. Een kind mag fouten maken en zoeken (samen) naar een oplossing. Een kind mag verdrietig zijn. Een kind mag de grootste lol hebben. Een kind mag lekker komen zitten op schoot voor een knuffel. Dit zijn de mooie momenten van mijn werk.