De oudercommissie

Bianca

Hallo ik ben Bianca van Bragt

Sinds 2002 woon ik in Dongen, samen met mijn man Walter van Bragt en zoon Brian.

Ik ben sinds 2019 lid van de oudercommissie. Het lijkt me leuk om mijn ideeën  te delen en  samen met andere ouders De Tovertuin te ondersteunen.

Groetjes Bianca

Ingrid

Ik ben Ingrid ter Horst – Volz, getrouwd met Romke en moeder van Willem en Trijntje. Willem is inmiddels de Tovertuin ontgroeid. Ruim 5 jaar geleden hebben we een huis in Dongen gekocht, inmiddels voelen we ons al helemaal thuis. Ik werk als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs. Romke heeft zijn eigen houtbouw bedrijf.

Als we niet aan het verbouwen zijn, gaan we lezen, in de tuin werken, gezellige dingen doen of een ijsje eten bij Smaak.

In de oudercommissie ben ik de secretaris, een hele eer! We hopen als oudercommissie beschikbaar te zijn voor jullie, ontmoetingen te organiseren en interessante bijeenkomsten te plannen.

Groetjes Ingrid

Anca

Ik ben Anca Crowley van Strien, getrouwd met Jim en mama van Kate en Ruari . Werk in de tandtechniek en probeer in mijn vrije tijd als goudsmid een beetje te hobbyen. Ook met de kinderen wil ik graag een beetje knutselen, tekenen of lekker naar buiten gaan.

Ze zijn sinds de zomervakantie bij de tovertuin en had me geen betere oppas kunnen wensen, gezellig, ondernemend en flexibel. De kinderen gaan er met plezier naartoe en krijg ze met moeite mee naar huis, een teken dat ze het goed naar hun zin hebben.

Kortom hoop voorlopig nog met veel plezier bij de tovertuin binnen te lopen.

Anca

Luuk

Groetjes Luuk